Spaar voor korting

Bij Van Keeken Schoenen delen we graag onze passie voor schoenen én mensen. We gaan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en geven een eerlijk advies. Daarnaast vertellen we onze klanten graag meer over leuke acties en interessante  spaarmogelijkheden.

Punten sparen met ons spaarsysteem

Met ons spaarsysteem kun je gemakkelijk en snel sparen voor leuke kortingen voor het hele gezin. Shop je regelmatig bij ons in de winkel, dan is het zeer de moeite waard om je in te schrijven voor het spaarsysteem. Lopen je punten op, dan kun je ze verzilveren voor een leuke korting op jouw favoriete nieuwe item!

Werkwijze spaarsysteem

Kom gezellig langs bij ons in de winkel, dan zorgen wij ervoor dat je ingeschreven wordt in ons systeem. We hebben daarvoor je naam, adres en woonplaats nodig. Uiteraard worden deze gegevens alleen gebruikt voor het spaarsysteem. Bij een volgend bezoek aan onze winkel is het noemen van je postcode en huisnummer voldoende om ervoor te zorgen dat je punten worden meegenomen.

De spelregels

  • Je ontvangt 1 punt bij elke euro die je bij ons besteedt. Het aantal gespaarde punten is altijd zichtbaar op de kassabon. Ook bij een online aankoop via onze webshop worden je punten meegerekend. Het is dan alleen van belang dat je een gebruikersaccount aanmaakt.
  • We koppelen je spaarpunten automatisch aan je NAW gegevens. Spaarpunten overdragen op iemand anders is niet mogelijk.
  • Heb je minimaal 750 punten gespaard? Dan kun je jouw punten verzilveren. De waarde van 750 punten is €22,50.
  • Gespaarde punten kunnen niet ingewisseld worden tegen contant geld.
  • Deze spaarregeling is niet van toepassing op afgeprijsde artikelen, aanbiedingen en schoenreparaties. Je kunt je gespaarde punten wel inzetten bij het afrekenen van afgeprijsde artikelen.

 

Direct profiteren? Kom dan langs bij onze winkel, dan zorgen wij ervoor dat je meteen van start gaat met sparen.

 
Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring