Mogen wij jou strikken?

Wil jij bijdragen aan ons verhaal? Klanten iedere dag blij maken met toffe merken en mooie schoenen, maar ook met een warm welkom en het beste advies? Dan strikken wij jou graag! Bij Van Keeken Schoenen in Alphen aan den Rijn gaan we altijd voor de beste winkelbeleving voor onze klanten. Onze afdelingen dames, heren, kids en outdoor vertellen elk een eigen verhaal. We beschikken daarnaast over een eigen podologie-afdeling voor gespecialiseerde voetzorg. Draag jij je steentje bij?

Verko(o)p(st)er (fulltime) 

Functieomschrijving 
Zelfstandig klantenadviseur met gevoel voor mensen, mode en pasvorm. In deze sleutelfunctie ben je van doorslaggevend belang voor de relatie met onze klanten.  Jouw enthousiasme, oprechte en open manier van werken zorgt ervoor dat de klant zich thuis en gewaardeerd voelt en onze winkel met een goed gevoel (aan de voeten) verlaat. 

Ons aanbod 

Een loopbaan binnen van Keeken, met leuke collega’s een hecht en betrokken team, goede arbeidsvoorwaarden, en voldoende opleidingsmogelijkheden.  Het is onze passie om jou op die plek te zetten waar jij je het beste kan ontwikkelen en tot bloei kan komen 

Jouw profiel 

Wij zijn op zoek naar iemand met een commerciële instelling, enthousiasme, motivatie, interesse voor schoenen en mensen, flexibiliteit en uiteraard bereid is om ook zaterdag of zondag te werken.  
Een afgeronde (V)MBO opleiding in de retail/detailhandel is een pre.  

Ben jij geïnteresseerd in deze functie?
Stuur dan een sollicitatie met CV naar: 

Van Keeken schoenen 
t.a.v. Kees van Keeken 
van Mandersloostraat 27 
2406 CB Alphen aan den Rijn 

Of mail naar: kees@vankeekenschoenen.nl 

Verko(o)p(st)er (minimaal 20 uur per week) 

Functieomschrijving 

Klantenadviseur met gevoel voor mensen, mode en pasvorm. In deze sleutelfunctie ben je van doorslaggevend belang voor de relatie met onze klanten. Jouw enthousiasme, oprechte en open manier van werken zorgt ervoor dat de klant zich thuis en gewaardeerd voelt en onze winkel met een goed gevoel (aan de voeten) verlaat! 

Ons aanbod 

Een loopbaan binnen van Keeken, met leuke collega’s een hecht en betrokken team, goede arbeidsvoorwaarden, en voldoende opleidingsmogelijkheden.  Het is onze passie om jou op die positie in ons bedrijf te zetten waar jij je het beste kan ontwikkelen en tot bloei kan komen! 

Jouw profiel 

Wij zijn op zoek naar iemand met een commerciële instelling, enthousiasme, motivatie, interesse voor schoenen en mensen, flexibiliteit en uiteraard bereid is om zaterdag of zondag te werken.  

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? 
Stuur dan een sollicitatie met CV naar 
Van Keeken schoenen 
t.a.v. Kees van Keeken 
van Mandersloostraat 27 
2406 CB Alphen aan den Rijn 

Of mail naar: kees@vankeekenschoenen.nl 

Weekendkracht vanaf 15 jaar 

Functieomschrijving 
Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en heb je gevoel voor mode? In het weekend wordt onze winkel extra vaak bezocht door mensen die het heerlijk vinden om geholpen te worden bij de zoektocht naar de perfecte schoenen. Help jij mee?  

Ons aanbod 

Bij ons ga je leren hoe een klant zich gewaardeerd voelt en onze winkel met een goed gevoel (aan de voeten) verlaat!  Het is onze passie om jou op die positie in ons bedrijf te zetten waar jij je het beste kan ontwikkelen en tot bloei kan komen! Je gaat samenwerken in een leuk en hecht team en uiteraard verdien je ook een leuk salaris! 

Jouw profiel 

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te luisteren naar wat onze klanten beweegt en interesse voor schoenen en accessoires heeft. Het is fijn als je vrijdagavond, zaterdag en/of zondag wil komen werken. Heb je vakantie? Dan mag je uiteraard ook extra komen werken! 

Lijkt je dit wat? Bel of mail gerust!

T0172-473077

kees@vankeekenschoenen.nl

Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring