De schoenenwinkel met een verhaal

Bij Van Keeken houden we van verhalen vertellen. En dan wel goede verhalen natuurlijk. Het verhaal over onze ruim 100-jarige geschiedenis bijvoorbeeld. Het verhaal over onze professionele voetzorg en ons lunchrestaurant Knøss. En de verhalen die ten grondslag liggen aan onze mooie afdelingen, onze deskundige adviezen en onze visie. Achter alles wat wij doen zit een verhaal.

Ervaar onze unieke winkelbeleving

Ervaar onze unieke winkelbeleving

Iedere dag gaan wij voor de beste winkelbeleving van onze klanten. Daarom zorgen we er graag voor dat je je thuis voelt bij ons in de winkel. We staan voor je klaar met een warm welkom en een gastvrije ontvangst. We omringen je graag met persoonlijke aandacht, en dat merk je bij ons aan alles. Wil je na het shoppen even op adem komen met een lekkere kop koffie of goede lunch? Laat je dan in de watten leggen in lunchrestaurant Knøss, met een prachtig uitzicht op de Rijn. Ook Knøss vertelt zijn eigen verhaal, rechtstreeks uit Scandinavië!

 

Stralen na het shoppen

 

Persoonlijk en eerlijk

Onze afdelingen, van de onderwaterwereld voor kids tot onze fraaie afdelingen voor dames, heren en outdoor, zijn uitnodigend ontworpen en bieden je alle ruimte en comfort om je favoriete schoenen uit te zoeken. Je vindt hier schoenen die met zorg zijn geselecteerd op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden je graag een persoonlijk en eerlijk advies. Welke mogelijkheden heb je met deze schoenen, wat kun je er beter wel en niet mee doen? Op die manier geniet je van schoenen die 100% bij je passen!

 

Hofleverancier Van Keeken

 

Comfort én mode

Bij Van Keeken doen we geen concessies op het gebied van mode, maar ook niet op het gebied van comfort. Lekker lopen én er goed uitzien gaan in onze visie namelijk moeiteloos samen. Niet voor niets is op onze eerste verdieping ook een podologiepraktijk gevestigd. Wij bieden je graag de beste combinatie van voetzorg en fashion!

Hofleverancier

In 2018 bestond Van Keeken Schoenen 100 jaar! Daarom hebben we in 2020 het predicaat ‘Hofleverancier’ mogen ontvangen. Eigenaar Kees van Keeken ontving de onderscheiding uit handen van de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit.

Lees het hele verhaal

Onze historie

Van Keeken Schoenen is al vijf generaties lang te vinden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Al sinds 1918 verkopen en repareren wij schoenen van iedereen uit de regio. Wij zijn dan ook een echt begrip in Alphen aan den Rijn.

Lees het hele verhaal

Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

Koffie en lunch in<br> restaurant Knøss

Koffie en lunch in
restaurant Knøss

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring