MisterMadame: shop online met dezelfde service

Bij Van Keeken gaan we voor de beste winkelbeleving. Een gastvrij en warm welkom en persoonlijke aandacht. Maar we bieden je ook graag het gemak van online. Daarom vind je onze ruime collectie ook op mistermadame.nl. Hier shop je vanuit je luie stoel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En heb je toch vragen over je schoenen, wil je passen of heb je behoefte aan voetzorg van één van onze specialisten? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze winkel!

Meest uitgebreide assortiment

MisterMadame is een samenwerking van Van Keeken Schoenen met vier andere toonaangevende schoenenwinkels in Nederland: Van Camp Schoenen & Fashion uit Lunteren (Gelderland), Van Schijndel Schoenen uit Hilversum (Noord-Holland), Van Lier Schoenen uit Belfeld (Limburg) en Snoeren schoen- en voetspecialist uit Teteringen (Noord-Brabant). Samen bieden we een uitgebreid online assortiment van goede schoenen. Een andere kleur, een andere maat of nét even een andere variant van je favoriete schoen? Wij bestellen deze natuurlijk graag voor je in de winkel, maar je vindt ze ook op mistermadame.nl!

Bij MisterMadame vind je de ervaring van toen, gecombineerd met de kennis van nu. De beste online shopervaring mét de service van Van Keeken.

Shop online bij MisterMadame

Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring