Gijs bij van Keeken in Alphen aan den Rijn

Ben jij net als wij bij van Keeken Schoenen fan van Gijs? Maar weet je nog niet zeker op welke Gijs schoenen jij straks lekker loopt? Dan zitten onze schoenen specialisten voor je klaar. Zij weten als geen ander waar je op moet letten bij het uitzoeken van een goed paar schoenen. Je bent van harte welkom in onze schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn. Je kunt het Gijs aanbod ook online bestellen op mistermadame.nl. Op deze webshop kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je favoriete schoenen kopen. Met de kennis en service die je van ons gewend bent, gecombineerd met het gemak van online.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. Zo kunnen wij je een optimale service bieden. Een afspraak is bovendien geheel vrijblijvend: voel je dus vooral niet verplicht om iets te kopen!

Maak een winkelafspraak

Gijs schoenen

Perfect passende schoenen

Gijs schoenen zijn uniek vanwege hun aandacht voor het creëren van perfect passende schoenen voor verschillende soorten voeten. Het maakt niet uit of je voeten extra smal of extra breed zijn, Gijs heeft de juiste schoenen voor jou. Door materialen van topkwaliteit en innovatieve technieken te gebruiken, garandeert Gijs dat hun schoenen niet alleen comfortabel zijn om te dragen, maar ook gezond en duurzaam zijn.
De collectie van Gijs bestaat uit verschillende modellen die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een casual schoen of een formele schoen voor op het werk, bij Gijs vind je het allemaal.
De nadruk ligt bij Gijs schoenen op lekker lopen. Dit betekent dat de schoenen zijn ontworpen om jouw voeten de beste ondersteuning te bieden en de druk op jouw voeten te verlichten. Het resultaat is dat je zelfs na een lange dag nog steeds comfortabel op jouw Gijs schoenen kunt lopen.
Als je op zoek bent naar zorgvuldig ontworpen schoenen die een perfecte pasvorm bieden en de hele dag lekker lopen, dan zijn Gijs schoenen de juiste keuze voor jou. Met hun innovatieve technieken en kwalitatieve materialen, zijn deze schoenen klaar om jouw voeten te verwennen.

Voor iedere voet een andere wijdtemaat

Gijs schoenen biedt verschillende wijdtematen aan om ervoor te zorgen dat de schoenen geschikt zijn voor verschillende voetvormen. Niet alleen de lengte van de voet, maar ook de breedte is namelijk belangrijk voor een goede pasvorm. Wanneer de schoen te krap zit kan dit leiden tot pijnlijke voeten en zelfs blessures. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste wijdtemaat. Bij Gijs schoenen kun je kiezen uit wijdtemaat E, wijdtemaat G, wijdtemaat H en wijdtemaat K. Waarbij E de smalste wijdtemaat is en K de breedste. Een brede voet heeft meer ruimte nodig op de wreef en in de breedte ter hoogte van de bal van de voet. Met de juiste wijdtemaat kan deze extra ruimte worden geboden. Teveel ruimte echter zorgt voor het schuiven van de voet in de schoen waardoor er wrijving en blessures kunnen ontstaan aan de voet. Door het aanbieden van deze verschillende wijdtematen kan Gijs schoenen zorgen voor een goede pasvorm en optimaal draagcomfort voor zowel brede als smalle voeten. Het is dus zeker aan te raden om de maat en wijdtemaat van je voeten te laten opmeten voordat je schoenen gaat kopen. Dit doen we graag voor jou in onze winkel. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je de juiste schoenen aanschaft die niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel zitten.

Gijs sneakers

Gijs sneakers zijn uniek vanwege hun perfecte pasvorm en het gebruik van hoogwaardige materialen. De sneakers hebben een geknepen hiel, wat zorgt voor optimale ondersteuning tijdens het lopen. Daarnaast zijn de sneakers voorzien van een losse inlegzool, zodat je deze kunt vervangen door je eigen steunzool. Dit draagt bij aan extra comfort en ondersteuning. Bovendien bieden Gijs sneakers voldoende ruimte bij de tenen, waardoor het risico op blessures aan de voeten wordt verminderd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Gijs sneakers populair zijn onder mensen die veel lopen of staan.

Geklede Gijs schoenen

Geklede Gijs schoenen staan bekend om hun unieke pasvorm. Bij het ontwerpen van de schoenen wordt er rekening gehouden met verschillende aspecten zoals wijdtematen, een geknepen hiel voor optimale ondersteuning, een losse inlegzool voor het gebruik van je eigen steunzool en voldoende ruimte bij de tenen zodat er geen blessures aan voeten kunnen ontstaan. Door deze innovatieve pasvorm blijft de voet bij iedere stap in balans en kunnen klachten aan de voeten voorkomen worden. Met Geklede Gijs schoenen ben je verzekerd van comfort en kwaliteit. Wat wel heel belangrijk is bij het kiezen van de juiste lengte- en breedtemaat is het bepalen van jouw unieke schoenmaat. Daar helpen we je in onze schoenwinkel graag bij! Onze ervaren schoenadviseurs staan klaar om jouw voeten te meten en de perfect passende schoen bij te zoeken.

Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring