Floris van Bommel bij van Keeken in Alphen aan den Rijn

Ben jij net als wij bij van Keeken Schoenen fan van Floris van Bommel? Maar weet je nog niet zeker op welke Floris van Bommelschoenen jij straks lekker loopt? Dan zitten onze schoenen specialisten voor je klaar. Zij weten als geen ander waar je op moet letten bij het uitzoeken van een goed paar schoenen. Je bent van harte welkom in onze schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn. Je kunt het Floris van Bommel aanbod ook online bestellen op mistermadame.nl. Op deze webshop kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je favoriete schoenen kopen. Met de kennis en service die je van ons gewend bent, gecombineerd met het gemak van online.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. Zo kunnen wij je een optimale service bieden. Een afspraak is bovendien geheel vrijblijvend: voel je dus vooral niet verplicht om iets te kopen!

Maak een winkelafspraak

Stijlvol Swingen met Floris van Bommel: Meer dan Gewoon Schoeisel

Floris van Bommel: Niet Zomaar Schoenen, Maar Een Levensstijl

Floris van Bommel, een naam die resoneert met stijl, vakmanschap en een vleugje eigenzinnigheid. Deze Nederlandse meester in de schoenenkunst heeft de harten
van mannen over de hele wereld veroverd. Laten we eens duiken in de cijfers, feiten en humor die Floris van Bommel tot een fenomeen maken.

Veterschoenen van Floris van Bommel: Stijlvol Strikken

Floris van Bommel heeft veterschoenen tot een kunstvorm verheven. Met meer dan 200 stappen in het productieproces, weet je dat je iets bijzonders aan je voeten hebt. Of het nu gaat om het kenmerkende kobaltblauwe zooltje of de perfecte combinatie van materialen, deze veterschoenen zijn als een symfonie van stijl.

Veterboots van Floris van Bommel: Voor de Stoere Stappers

Stap in de wereld van avontuur met de veterboots van Floris van Bommel. 100% leder, 100% stoer, en 100% Floris. Met meer dan 120 jaar ervaring in elke steek is elke veterboot als een verhaal dat wacht om verteld te worden. Wie zei dat laarzen alleen voor cowboys zijn?

Instappers van Floris van Bommel: Snelheid Zonder Compromis

Voor de mannen die stijl boven alles stellen, zijn er de instappers van Floris van Bommel. Met de hand gemaakt en ontworpen voor degenen die geen tijd hebben om
veters te strikken maar niet willen inleveren op klasse. 120 jaar expertise in elke soepele stap.

Geklede Schoenen van Floris van Bommel: Business met een Flirt

De geklede schoenen van Floris van Bommel zijn als het maatpak onder de schoenenwereld. Met een breed scala aan kleuren en designs kun je je zakelijke garderobe een flinke dosis flair geven. 15 keer de gemiddelde levensduur van een fruitvlieg? Dat is hoe lang deze schoenen je stijlvol zullen begeleiden.

Cijfers en Feiten om Je Sokken Vanaf te Blazen

  • 1728: Het jaar waarin de allereerste Van Bommel begon met het maken van schoenen. Ja, dat is vóór Instagram en zelfs vóór de uitvinding van de frisdrank.
  • 8: Het aantal generaties Van Bommel dat de kunst van schoenen maken heeft doorgegeven. Opa Bommel zou trots zijn.
  • 50+: Het aantal landen waar Floris van Bommel zijn stempel heeft gedrukt. Wie zei dat Nederlanders niet van reizen houden?
  • 9: Het aantal weken dat sommige ambachtslieden nodig hebben om een enkel paar Floris van Bommel schoenen met de hand te maken. Dat is toewijding op het hoogste niveau.
  • 6: Het aantal continenten waar je iemand met Floris van Bommel schoenen kunt vinden. Zelfs pinguïns zouden ze dragen als ze konden.

Floris van Bommel: Meer dan Schoenen, Een Ervaring

Floris van Bommel schoenen zijn niet zomaar schoenen; het zijn dragers van een rijke geschiedenis, een brug tussen traditie en moderne stijl. Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Floris van Bommel en laat je voeten deel uitmaken van een verhaal dat nog lang zal blijven voortbestaan, net als die stijlvolle schoenen aan
je voeten.

Floris & van Keeken

Al meer dan 25 jaar vormen Floris van Bommel en Van Keeken Schoenen een perfect paar. Deze langdurige samenwerking is gebaseerd op gedeelde waarden van vakmanschap, stijl en klanttevredenheid. In de winkels van Van Keeken Schoenen vind je een uitgebreide collectie Floris van Bommel, waar expertise en passie samenkomen om elke klant de perfecte schoenervaring te bieden. Een reis van meer dan een kwarteeuw waarin comfort en stijl hand in hand gaan, en het beste van twee werelden samenkomt in de perfecte schoen.

Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring