Durea bij van Keeken in Alphen aan den Rijn

Durea enkellaarsjes

Geklede of sportieve enkellaarsjes zijn er ook in diverse wijdtematen en ook deze laarsjes zijn allemaal geschikt om je eigen steunzooltjes in de dragen.

Durea enkellaarsjes

Durea laarzen

Zelfs in de zomer worden ze gedragen tegenwoordig: laarzen. Durea maakt laarzen in alle kleuren en maten. Van zwarte tot winterwhite en lichtgroen tot lichtbruin.

Durea laarzen

Durea veterschoenen

De best verkochten schoenen zijn op dit moment de sneakers en veterschoenen van Durea. Zoveel soorten, maten en kleuren. We durven gerust te zeggen dat we een van de grootste aanbieders van de regio zijn. Zeker op onze webshop mistermadame.nl kunt u de grootste collectie Durea van Nederland vinden.

Durea veterschoenen

Durea sandaal

Veel mensen met eigen steunzolen denken dat ze dan geen sandalen kunnen dragen waar hun eigen steunzolen inpassen. Dat is dus niet waar. Durea heeft sandalen in maar liefst 4 verschillende wijdtematen! Ontdek de mooiste sandalen waar wél jouw eigen steunzolen perfect in passen.

Durea sandalen

Beschikbare wijdtematen Durea collectie

Durea collectie Van Keeken Schoenen

Durea schoenen zijn verkrijgbaar in meerdere wijdtematen. Hierdoor zijn de Durea schoenen voor bijna elke voet geschikt.

Naar de collectie van Durea

Ben jij net als wij bij van Keeken Schoenen fan van Durea? Maar weet je nog niet zeker op welke Durea's jij straks lekker loopt? Dan zitten onze schoenen specialisten voor je klaar. Zij weten als geen ander waar je op moet letten bij het uitzoeken van een goed paar schoenen. Je bent van harte welkom in onze schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn. Je kunt het Durea aanbod ook online bestellen op mistermadame.nl. Op deze webshop kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week je favoriete schoenen kopen. Met de kennis en service die je van ons gewend bent, gecombineerd met het gemak van online.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. Zo kunnen wij je een optimale service bieden. Een afspraak is bovendien geheel vrijblijvend: voel je dus vooral niet verplicht om iets te kopen!

Maak een winkelafspraak

Durea schoenen

In de wereld van comfortabele schoenen is er één merk dat altijd hoog heeft gestaan in de Nederlandse traditie - Durea. Het merk, opgericht in 1948, heeft een rijke geschiedenis die diepgeworteld is in vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

Historie

Durea -een fantasienaam bedacht door de familie van Drunen- begon als een kleine, lokale schoenmaker in Drunen, geïnspireerd door een eenvoudige visie: het creëren van schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook uiterst comfortabel. Het merk begreep al snel dat comfort evenveel over de pasvorm gaat als over de materialen. Daarom heeft Durea zich altijd gericht op de breedtemaat, waarbij het een pionier was in het aanbieden van schoenen in verschillende breedtes om een perfecte pasvorm te garanderen.

Breedtematen

Elke Durea-schoen wordt grotendeels met de hand gemaakt, met aandacht voor elk detail. Van de selectie van het leer tot het stikwerk en de afwerking, elk paar is een weerspiegeling van de passie en het vakmanschap dat het merk definieert. Maar het zijn de breedtematen die Durea echt uniek maken. Met maten variërend van extra smal tot extra breed, zorgt Durea ervoor dat elke voet, ongeacht de vorm of grootte, een schoen vindt die perfect past. Dit zijn de verschillen wijdtematen die er zijn:

WIJDTE E voor de smalle voet
WIJDTE G voor de gemiddelde voet
WIJDTE H voor de brede voet
WIJDTE K voor de extra brede voet
WIJDTE M is de wijdste breedtemaat

Duurzaam

Maar Durea is meer dan alleen comfort en pasvorm. Het merk heeft ook een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het begrijpt dat we, om een betere toekomst te bouwen, verantwoordelijk moeten zijn in onze productieprocessen. Daarom gebruikt Durea alleen leer en onderdelen van leveranciers die zich inzetten voor verantwoorde veehouderij en grondstoffenwinning. Het merk heeft ook geïnvesteerd in energiezuinige productietechnieken en recyclingprogramma's om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Maatschappelijk betrokken

Bovendien is de firma van Drunen ook een bedrijf dat investeert in de maatschappelijke betrokkenheid. Zo steunen ze middels wandelacties Pink Ribbon, kijk op drunenswandelfestival.nl voor meer info.

In de loop der jaren heeft Durea zich ontwikkeld tot een merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit, comfort, pasvorm en duurzaamheid. Het merk blijft trouw aan zijn roots, terwijl het zich blijft aanpassen aan de veranderende eisen van de moderne klant.

De schoenen van Durea zijn een symbool geworden van de Nederlandse schoenenindustrie, een testament van de mogelijkheid om stijl, comfort en duurzaamheid in één pakket te combineren. En met hun voortdurende toewijding aan innovatie en verbetering, is er geen twijfel dat Durea zijn plaats zal blijven innemen als een leider in de wereld van comfortabele schoenen.

Vandaag de dag, 75 jaar na de oprichting, staat Durea nog steeds voor dezelfde principes waarop het werd gebouwd - vakmanschap, pasvorm, breedte en duurzaamheid. Het is een merk dat trots is op zijn geschiedenis, maar altijd met één oog op de toekomst kijkt. En dat is de ware essentie van Durea - een merk dat zijn verleden eert, terwijl ze iedere dag innoveren en vooruitstrevende stappen nemen.

De best verkochten schoenen zijn op dit moment de sneakers en veterschoenen van Durea. Zoveel soorten, maten en kleuren. We durven gerust te zeggen dat we een van de grootste aanbieders van de regio zijn. Zeker op onze webshop mistermadame.nl kunt u de grootste collectie Durea van Nederland vinden. Zelfs in de zomer worden ze gedragen tegenwoordig: Boots. Durea maakt boots in alle kleuren en maten. Van zwarte tot winterwhite en lichtgroen tot lichtbruin. Daarnaast heeft Durea een unieke sandalen collectie waar je eigen steunzolen in kunnen. Ook in 4 verschillende wijdtematen. Geklede of sportieve enkellaarsjes zijn er ook in diverse wijdtematen en ook deze laarsjes zijn allemaal geschikt om je eigen steunzooltjes in de dragen.

Kom snel langs in de winkel of kijk alvast welke durea schoenen er bij ons in de winkel staan!

Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring