Service met een verhaal

Bij Van Keeken bieden we service met een verhaal. Zo vertelt iedere afdeling in onze winkel zijn eigen verhaal én luisteren we ook graag naar jouw verhaal om onze service optimaal op je wensen af te stemmen. Van de beleving in onze winkel tot een eerlijk advies en deskundige voetzorg, van shoppen op afspraak tot onze gratis 3D-voetenscan, hieronder zetten we onze services graag voor je op een rij!

Eerlijk en deskundig advies

Bij Van Keeken kun je rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Wij werken, samen met onze eigen podologie-afdeling, aan één doel: mensen iedere dag blij maken met fijne schoenen, waar zij lekker en zonder klachten op kunnen lopen.

Ambachtenhoek

In onze ambachtenhoek voeren we kleinere schoenreparaties zelf uit. Ook voor het laten poetsen van je schoenen en voor fijne onderhoudsproducten kun je hier terecht. Hebben je schoenen meer herstelwerk nodig? Geen probleem: wat we niet zelf kunnen, sturen we door naar de collega’s in ons netwerk!

De juiste voetzorg

Van Keeken beschikt over een podologiepraktijk in eigen huis. Op die manier combineren we een goed advies over de schoen die bij je past met extra zorg voor je voeten!

Meer over voetzorg

Shoppen op afspraak

Wil je shoppen in alle rust, en met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak een afspraak voor personal shoppen!

Maak direct een afspraak

Lunchrestaurant Knøss

Kom even bij van het shoppen in lunchrestaurant Knøss. Hier vind je al het goede van Scandinavië: puur en goed eten en een huiselijke sfeer. Van Nordkapp-koffie tot vruchtensappen en van kaneelbroodjes tot smørrebrød. Op ons zonnige terras aan de Rijn smaakt alles nóg beter.

Meer over Knøss

Gratis 3D-voetenscan en analyse

Bij Van Keeken kun je tijdens je bezoek een gratis 3D-scan van je voeten laten uitvoeren. Daarmee zijn we in staat om je voeten zowel in de lengte als in de breedte nauwkeurig op te meten. En je te voorzien van perfect passende schoenen!

24/7 shoppen op MisterMadame.nl

Een unieke combinatie van de service van Van Keeken én het gemak van online. Dat is onze webshop MisterMadame. Je shopt er 24/7 je favoriete schoenen!

Meer over MisterMadame

Altijd bereikbaar

Bij Van Keeken zijn we er voor je. Of het nu in onze winkel is, telefonisch of via onze website: we zijn altijd goed bereikbaar. Zo bieden we een unieke WhatsApp-service en de mogelijkheid om te videobellen. Kies eenvoudig de vorm die bij je past!

Bekijk contactpagina

Punten sparen met ons spaarsysteem

Met ons spaarsysteem kun je gemakkelijk en snel sparen voor leuke kortingen voor het hele gezin. Shop je regelmatig bij ons in de winkel, dan is het zeer de moeite waard om je in te schrijven voor het spaarsysteem. Lopen je punten op, dan kun je ze verzilveren voor een leuke korting op jouw favoriete nieuwe item!

Meer over het spaarsysteem
Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

Koffie en lunch in<br> restaurant Knøss

Koffie en lunch in
restaurant Knøss

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring