Geniet van de Lekker Lopen Weken..

..met MisterMadame & Van Keeken! 

De Lekker Lopen Weken bij MisterMadame gaan van start! Drie weken lang, van 6 tot en met 26 november, hebben we diverse geweldige acties in de webshop van MisterMadame én bij ons in de winkel in Alphen aan den Rijn voor je in petto. Alles staat in het teken van drie belangrijke thema’s: lekker meten, lekker poetsen en natuurlijk... lekker lopen! Lees snel verder en ontdek alle toffe acties! 

Poets-box 

Tijdens de Lekker Lopen Weken kun je een hele speciale poets-box bestellen. Met de 3 producten in deze box kun je je schoenen goed schoonmaken, voeden én beschermen (geschikt voor suède en gladleer). Kortom: helemaal klaar voor het najaar. Blije schoenen, blije voeten! Je scoort ‘m nu voor maar €12,50 in plaats van €20,00. Laat je verrassen! 

Win een weekendje Terschelling  

Wil je even helemaal tot rust komen? Doe dan mee aan de winactie in onze winkel! Bij een besteding vanaf €99,95 maak je kans op een weekendje Terschelling met verblijf bij de Walvisvaarder voor 2 personen, t.w.v. €574,-! Wil je graag meedoen? Vul na aankoop van je nieuwe schoenen je gegevens in op het kaartje in onze winkel. Veel geluk gewenst!  

 

Voet-meet dagen & inloopspreekuur 

Klopt je schoenmaat eigenlijk nog wel? En wanneer heb je voor het laatst je exacte schoenmaat gemeten? Tijdens de Lekker Lopen Weken ben je op iedere dinsdag- en donderdagochtend van harte welkom in onze winkel voor uitgebreid maatadvies! Zo weet je zeker dat je je voeten op de juiste manier ondersteunt. Heb je nog meer vragen over de gezondheid van je voeten? Kom dan zeker even langs tijdens de inloopspreekuren van onze podoloog! Op 7 november tussen 14.00 en 16.00 en op 16 november tussen 10.00 en 12.00.  

Xsensible experience dagen 

Op 17 en 18 november is het zo ver: de volgende editie van de Xsensible experience dagen! De schoenen van Xsensible zijn al een lange tijd een van onze favorieten. Zo ook het ‘Golden Gate’ model: een stijlvolle schoen die ook nog eens superlekker loopt! Wil je ze ook eens ervaren? Kom dan langs in onze winkel! 

Poetsen maar! 

Met de koude dagen voor de deur wil je er natuurlijk zeker van zijn dat jouw schoenen er helemaal klaar voor zijn. Kunnen die van jou nog wel een update gebruiken? Kom dan op 11 november vanaf 11.00 naar onze winkel in Alphen aan den Rijn om je schoenen gratis te laten poetsen! 

Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring