Trend alert: de ‘verouderde’ sneaker

Als je nu naar buiten kijkt moet je er waarschijnlijk nog niet aan denken: zomerschoenen! Misschien zoek je zelfs nog even de sneeuw op? Wij zitten er al middenin en krijgen op dit moment de nieuwe lente/zomer collectie binnen van 2022. We houden je hierbij graag op de hoogte van de laatste trends!

Een van de grootste trends die we gaan zien is de “veroudering” van de sneaker. Wat bedoelen we daarmee? Heel wat ontwerpers kijken al een tijdje naar het verleden voor inspiratie en ook in 2022 is dat niet anders. Het sneakerdesign ‘veroudert’ en dat uit zich in gelige zolen, verbleekte veters en designs van vroeger. Zo gaan we de oldskool baseball geïnspireerde sneaker zien in het straatbeeld. Sneakers met geperforeerd leer op de neuzen, een platte zool en vaak hoog om de enkel gesloten. 

Comfortabel, plain, clean en simpel zijn de kernwoorden van de ontwerpen van deze sneaker. De kleuren zijn zacht en rustig, zoals roomkaas crème, zomerzand, kiezelgrijs en eggshell wit. Verder kun je zachte accentkleuren verwachten, denk aan zachtroze, mintgroen, kuikengeel en sky blue. Zowel voor dames als heren komen we deze combinaties tegen in de collectie, heel erg genderneutraal.  

De merken Copenhagen Studios, Via Vai, Blackstone, Floris van Bommel en zelfs Durea en Gijs gaan ons verrassen met een mooie baseball geïnspireerde sneakercollectie voor dames en heren. 

terug naar overzicht
Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring