MisterMadame Lekker Lopen Weken

Lekker Lopen Weken met MisterMadame & Van Keeken! 

Schoen-APK dagen 

Gedurende de hele Lekker Lopen Weken (3 t/m 15 juni) ben je bij ons van harte welkom om je schoenen eens goed te laten checken! Je kunt gratis één paar schoenen aanbieden, waarna onze schoenspecialisten ze zullen nakijken, reinigen en poetsen. Natuurlijk adviseren we je ook over het onderhoud van je schoenen. Zijn er reparaties nodig? Dan informeren we je graag over de kosten en voeren we de reparatie voor je uit

Gratis voetencheck 

Voet-, enkel- of knieproblemen? Vergroeiingen of afwijkingen aan je voeten? Overbelasting- of vermoeidheidsklachten? Heb je vragen over jouw voeten, je voetproblemen en wat voor jou de juiste schoenen zijn? Kom dan 13 juni vanaf 13 uur langs voor de GRATIS voetencheck in onze winkel en laat jouw voeten controleren! Een afspraak maken is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen. Tot dan! 

Win een weekendje Terschelling  

Hij is er weer, onze Terschelling winactie! Heerlijk een weekendje tot rust komen op Terschelling, mét verblijf bij de Walvisvaarder... dat wil jij toch ook? Tijdens de Lekker Lopen Weken geven ook deze editie weer zo’n weekendje, ter waarde van €574,-, weg bij een aankoop in onze winkel vanaf €99,95! Je krijgt een kaartje waarop je je gegevens kan invullen om mee te doen aan de loting. Fingers crossed! 

Een GRATIS MisterMadame beachball set! 

Heerlijk flaneren over de boulevards en daarna lekker een sportief spelletje doen? Bij een minimaal aankoopbedrag van €150,- in onze winkel, krijg je tijdens de Lekker Lopen Weken een gratis Mister Madame beachball set cadeau! Wees er snel bij, want op is op! 

Win win win... Durea sandalen! 

Het houdt maar niet op met de giveaways! Via de social media kanalen van Mister Madame kun je meedoen aan een supertoffe winactie, namelijk een paar goudkleurige sandalen van Durea! Houd de Facebook- en Instagrampagina daarom goed in de gaten en doe mee! 

terug naar overzicht
Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring