Meet MisterMadame

Een passie voor schoenen én mensen, een passie die elke dag groeit! Na veel werk achter de schermen mogen we ons bijzondere nieuws dan eindelijk met jullie delen. 
Samen met vier andere schoenmode-experts door heel Nederland, hebben we een online webshop gerealiseerd, genaamd MisterMadame. Dé plek waar vakmanschap, historie én de specialisaties van alle winkels wordt gecombineerd.

Ons familiebedrijf heeft hiervoor de handen ineen geslagen met vier andere prachtige familiebedrijven uit de schoenenbranche. MisterMadame is een samenwerking tussen Van Camp Schoenen & Fashion uit Lunteren (Gelderland), Van Lier Schoenen uit Belfeld (Limburg), Van Schijndel Schoenen uit Hilversum (Noord-Holland), Snoeren Footfashion uit Teteringen (Noord-Brabant) en wijzelf. De passie voor 'de juiste schoen voor elke voet' is wat ons samenbracht. Wij zijn het erover eens dat de betrouwbare garantie die je in onze winkels krijgt, ook online beschikbaar moet zijn.

Door onze samengevoegde collecties, vind je bij MisterMadame een zeer breed assortiment van goede schoenen. Je kunt er terecht voor tientallen merken en honderden modellen van dames-, heren-, kinder-, wandel- en hardloopschoenen. Voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid. 

Niet alleen voor de beste schoenen ben je bij MisterMadame aan het juiste adres. Ook voor het beantwoorden van vragen over schoenmode en voetzorg én voor persoonlijk shopadvies staat MisterMadame graag voor je klaar. Online via de website, de telefoon of de chat, maar ook in onze winkels, zoals je van ons gewend bent. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.mistermadame.nl 

terug naar overzicht
Meest complete <br> schoenenwinkel in <br> de regio

Meest complete
schoenenwinkel in
de regio

Dezelfde werkdag <br> met de fiets in <br> Alphen bezorgd

Dezelfde werkdag
met de fiets in
Alphen bezorgd

1,5 uur gratis <br> parkeren

1,5 uur gratis
parkeren

Altijd bereikbaar, <br> ook via WhatsApp

Altijd bereikbaar,
ook via WhatsApp

Meer dan 100 <br> jaar ervaring

Meer dan 100
jaar ervaring